شما اینجا هستید: پذیرش

مقاله SCOPUS

این مطلب را به اشتراک بگذارید
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

مقاله SCOPUS چیست؟

SCOPUS  بزرگترین پایگاه اطلاعاتی «چکیده» و «استنادی» جهان است که علاوه بر چکیده مقالات، دارای فهرست منابع هر مقاله نیز بوده و بدین ترتیب امکان محاسبه تعداد استنادات به هر مقاله را فراهم می‌کند اسکوپوس اواخر سال ۲۰۰۴ از سوی الزویر (ناشر هلندی) راه اندازی شد خیلی زود به معتبرترین پایگاهای اطلاعاتی تبدیل شد.

پایگاه استنادی اسکوپوس برای هر نویسنده مقاله یک پروفایل شخصی در نظر می گیرد و اطلاعات مهم آنها را در آن به نمایش در می آورد. مانند affiliation (وابستگی به دانشگاه یا موسسات دیگر)، تعداد آثار چاپ شده و اطلاعات کتابشناسی آنها، مراجع و تعداد آرشیوهای که هریک از مقالات دریافت کرده است. شناسه H-INDEX را برای نوسینده حساب می‌کند. می‌توان دریافت که هر مقاله در این مجموعه، چند بار توسط سایر مقالات مورد استناد و ارجاع قرار گرفته است که این خود شاخصی برای تعیین کیفیت مقاله است.

شاخصی که Scopus از آن بهره می‌برد، شاخص SCImago Journal & Country Rank یا همان SJR است. این شاخص همانند ضریب تأثیر است، اما اهمیت یا پرستیژ یک ژورنال را نیز لحاظ می‌کند. پرستیژ با استفاده از الگوریتم PageRank موتور جستجوی گوگل برآورد می‌شود و دربرگیرندۀ ارزش علمی ژورنال ارجاع‌دهنده است. برای برآورد این شاخص، از آنالیز ۳ سالۀ داده‌های ارجاع پایگاه دادۀ Scopus از سال ۱۹۹۶ استفاده می‌شود.

Quartile یا به اختصار Q همانطور که از نامش هم بر می آید شاخصی است جهت تقسیم بندی جامعه آماری به چهار بخش (چارک) (Q1 ، Q2 ، Q3 ، Q4).با توجه به این نکته که در محاسبه ضریب تاثیر ، رتبه و جایگاه ژورنال در گروه تخصصی اش بطور مستقیم بیان نمیشود.

شاخص Quartile بدین منظور کاربرد پیدا خواهد کرد و معرف جایگاه ژورنال در حیطه تخصصی اش (Category) میباشد.درنتیجه بهترین ژورنال ها در یک حوزه تخصصی مشخص، جزو ۲۵ درصد اول رتبه بندی (Q1) قرارخواهند گرفت، و بدین شیوه میتوان ذهنیت دقیق تری نسب به جایگاه ضریب تاثیر یک ژورنال پیدا کرد. هر دو نمایه JCR و Scopus منطبق با ضرائب اختصاص داده شده برای ژورنال ها ، دارای تقسیم بندی Quartile متعلق به خود هستند.

اعتبار مجلات اسکوپوس (Scopus)

نمره Q یا Quartile Score در حقیقت برای رتبه بندی مجلات اسکوپوس بکار برده می شود. و بر اساس هر طبقه یا category که مجلات در آن قرار دارند امتیازی بین Q1 تا Q4 برای مقالات در نظر گرفته می شود. Quartile Scores از یک تا ۴ متغیر است. در حقیقت Quartile Scores امتیاز عملکردی هرمجله در category خود به شمار می رود.  داشتن نمره بین Q1 تا Q4 حاکی از ارزش خاص آن مجله است. که Q1 بهترین نوع و بالاترین رتبه را دارد و Q4 کمترین رتبه را به خود تخصیص می دهد.

Q1: نشان دهنده این است که مجله جزء ۲۵ درصد صدر یک طبقه یا category  قرار دارد.

Q2: نشان دهنده این است که مجله از لحاظ رتبه جزء طبقه میانی یعنی بین ۲۵ تا ۵۰ درصد یک category  قرار دارد.

Q3: نشان دهنده این است که مجله از لحاظ رتبه جزء طبقه میانه به سمت پایین یعنی بین ۵۰ تا ۷۵ درصد یک category  قرار دارد.

Q4: نشان دهنده این است که مجله از لحاظ رتبه جزء طبقه پایین یعنی جزء ۲۵ درصد انتهایی یک category  قرار دارد.

معمولا در بسیاری از ارزشیابی ها مجلات Q1و Q2 به عنوان مجلات پرامتیاز به شمار می روند و متقاضیانی که قصد پذیرش(Admission یا Apply) از دانشگاه های خارجی را دارند باید در این دسته از مجلات مقالات خود را چاپ کنند.

دامنه مطالب مجلات SCOPUS

دامنه مطالب پایگاه اطلاعاتی SCOPUS بسیار گسترده می باشد و در تمامی رشته های فنی  Technical، پزشکی  Medical ، علوم اجتماعی  Social Sciences ، ادبیات  literature ، هنر  Art، علوم انسانی Humanities و غیره مقالات علمی را به چاپ می رسانند.

انتخاب مجله و ارسال مقاله در مجله اسکوپوس

انتخاب مجله برای چاپ مقاله در پایگاه استنادی اسکوپوس با توجه به محتوای مقاله و عنوان آن امکان پذیر است. کارشناسان ما در موسسه سینا برای این منظور، ابتدا چکیده مقاله را از دانشجویان و محققین دریافت می نماید و با توجه به عنوان، کلید واژگان مقاله، و همچنین موضوع مقاله، مجله متناسب و مرتبط را معرفی می نمایند. مزیت این کار این است که در زمان صرفه جویی می شود و از طرفی امکان ریجکت یا رد شدن مقاله از سوی مجله بعلت نامرتبط بودن موضوع مقاله، کاهش می یابد.

سپس مقاله شما از طریق ایمیل دریافت شده و در مجله انتخابی شما که از سوی آموزش دانشگاه تائید شده، سابمیت می شود. مجلات و ژورنال های نمایه شده در اسکوپوسScopus براساس امتیاز Q یا Quartile Scores (نمرات چارکی) رتبه بندی می شود.

اکسپت تضمینی مقالات SCOPUS

پایگاه داده Scopus شامل مجموعه مقالات، کتاب ها و خلاصه های کنفرانس های علمی است که شاخص ها را در زمینه های مختلف مهندسی، علوم پزشکی، فن آوری، پزشکی، علوم اجتماعی، علوم انسانی و هنر ارایه می دهند. مجلات Scopus، Magazines Scopus توسط وزارت علوم و وزارت بهداشت، آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از قابل اطمینان ترین پایگاه های داده ها و شاخص ها برای پذیرش و انتشار مقالات مدرک کارشناسی ارشد برای مقاله Scopus است.

Ph.D. دانش آموزان از دفاع از پایان نامه دکترا (پذیرش و انتشار مقالات در مجلات Scopus)، استادان پیشرفت علمی (Accepting Scopus، Scopus) حمایت می کنند.

اعضای سامانه موسسه سینا با استفاده از تجارب اساتید همکار، فرآند اخذ پذیرش و چاپ مقالات در مجلات اسکوپوس Scopus را برای دانشجویان تسهیل نموده است. موسسه سینا علاوه بر تخصص و تجربه بالا در زمینه های استخراج مقاله از پایان نامه های کارشناسی ارشد و استخراج مقاله از پایان نامه دکتری، ترجمه تخصصی مقاله، امکان پذیرش تضمینی از مجلات SCOPUS را تضمینی و قطعی کرده است. موسسه سینا برای ارائه مشاوره های رایگان در خدمت دانشجویان عزیز خواهد بود.

پذیرش مقاله اسکوپوس Scopus

  • مجلات نمایه شده در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس مجلاتی هستند، که تقریبا تمامی حیطه های علوم زیستی، علوم مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، علوم پزشکی، فیزیک و شیمی را شامل می شود و در مقایسه با پایگاه Web Of Science مربوط به موسسه ISI Thomson حدودا ۲۰ درصد پوشش بیشتری از ژورنال ها را داشته است.
  • پایگاه Scopus یکی از محیط های جستجو برای مقالات و ژورنال ها در حوزه های مختلف است که توسط پایگاه علمی الزویر (Elsevier) تهیه شده است. این پایگاه مجلات را به ۴ دسته Q1، Q2، Q3 ، Q4  از نظر کیفیت تقسیم بندی کرده است. همچنین برای هر مولف یک کد شناسایی تعبیه می کند، که کد جهانی آن مولف محسوب می شود. در حال حاضر پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس Scopus بیش از ۲۵ میلیون مقاله و سند را در خود گنجانده است.
  • وزارت علوم سه دسته از ژورنال ها به عنوان نشریات معتبر معرفی کرده است، با اینکه برای اطلاعات بیشتر به سایت وزارت علوم نشریات معتبر مراجعه نمایید. این سه دسته عبارتند از نشریات داخلی علمی و پژوهشی، نشریات معتبر ISI که همان JCR و یا WOS و دارای ضریب تاثیر (ایمپکت فکتور) هستند. دسته سوم ژورنال هایScopus هستند. این ژورنال ها از این نظر برای وزرات علوم مهم هستند چرا که رتبه علمی کشور و یا رشد آن بر اساس گزارشات مربوط به Scopus سنجیده می شوند.
  • انتخاب مجله برای چاپ در پایگاه اسکوپوس
  • انتخاب مجله برای چاپ مقاله در پایگاه استنادی اسکوپوس با توجه به محتوای مقاله و رشته امکان پذیر است. معمولاً برای این کار، چکیده مقاله دریافت می گردد و با توجه به کلید واژگان مقاله، مجله متناسب و مرتبطی به دانشجو معرفی می گردد. برای بالا بردن امکان پذیرش، معمولاً چندین مجله معرفی می‌گردد، و پس تایید شخص شما کارهای سابمیت مقاله انجام می پذیرد.
  • چاپ مقالات اسکوپوس برای تمامی رشته های دانشگاهی
  • بطور کلی مجلات اسکوپوس Scopus برای دانشجویان و محققان تمامی رشته ها مناسب است که تمایل به اکسپت، پذیرش، چاپ مقالات خود در نشریات Scopus با توجه به بازه زمانی کوتاه و همچنین هزینه کمتری نسبت به مجلات سایر پایگاه ها داشته باشند. دانشجویانی که تمایل به Apply اپلای در دانشگاه های معتبر خارج از کشور و یا مصاحبه دکتری دارند چاپ در مجلات اسکوپوس Scopus بسیار مناسب است.
  • دانشجویانی که تمایل به دفاع از پایان نامه خود دارند، با پذیرش و چاپ در ژورنال های اسکوپوس ۱ الی ۱.۵ نمره از پایان نامه را می توانند اخذ نمایند. با توجه با اینکه اساتید همکار متخصص و باتجربه مجموعه انتشاراتی آذرگان، اطلاعات دقیق و کافی از زمانبندی داوری، پذیرش و انتشار مقالات در ژورنال های نمایه شده در Scopus را دارند می توانند به شما محقق عزیز در این مسیر کمک شایانی در هماهنگی نوع مجله اسکوپوس، زمان و پذیرش مقاله در مجله پابمد، هزینه پذیرش مقاله در مجلات اسکوپوس Scopus، چاپ فوری و تضمینی مقاله در مجلات Scopus و غیره نمایند.
  • آیا پذیرش و چاپ مقالات اسکوپوس( SCOPUS) نیز در پذیرش افراد در دانشگاه های خارجی موثر است؟
  • شرط پذیرش مقالات شما از سویدانشگاه‌های معتبر خارجی، نمایه‌شدن ژورنال یا نشریه انتخابی شما در پایگاه جهانی تامسون رویترز و یا پایگاه جهانی اسکوپوس است. بنابراین داشتن پذیرش از مجلات اسکوپوس و یا چاپ و نمایه شدن مقاله در مجلات SCOPUS در قبولی و پذیرش دانشگاه های خارجی موثر است.
  • البته برای خارج از کشور اکسپت مقالهISI یا اکسپت مقاله اسکوپوس Scopus به تنهایی کافی نیست و نیاز به چاپ مقاله ISI یا چاپ مقاله  Scopus می‌باشد. بنابراین داشتن پذیرش یا اکسپت مقاله  از مجلات اسکوپوس و یا چاپ و نمایه‌شدن مقاله در مجلات SCOPUS در قبولی و پذیرش دانشگاه‌های خارجی موثر است.
  • خدمات موسسه حامی پژوهش در زمینه چاپ مقالات
  • خدمات موسسه حامی پژوهش زمینه چاپ مقالات در مجلات اسکوپوس Scopus  و سایر ژورنال ها برای محققان و دانشجویان  موراد زیر را شامل می شود، که متقاضیان عزیز می توانند از هر یک از خدمات بصورت جداگانه یا مجموعه ای از آنها بهره مند شوند:
  • ۱. استخراج مقاله از پایان نامه جهت پذیرش و چاپ نهایی در ژورنال های معتبر
  • ۲. ترجمه تخصصی و Native مقاله جهت چاپ در مجلات ISI , SCOPUS , PUBMED , ISC
  • ۳. ویرایش علمی و تخصصی و گرامری مقاله قبل از ارسال مقاله به مجلات
    ۴. انتخاب مجله تخصصی متناسب با موضوع مقاله شما و مورد قبول وزارت علوم، دانشگاه آزاد، پیام نور، وزارت بهداشت
  • ۵. قالب گذاری مقاله در مجلات نمایه شده در ژورنال مربوطه
  • ۶. سابمیت مقاله به مجلات
  • ۷. انجام کلیه مکاتبات لازم  که منجر به پذیرش سریع مقاله در مجلات مورد نظر خواهد شد.
  • ۸. پیگیری چاپ فوری مقاله، چاپ تضمینی مقاله در مجله مورد نظر در سریعترین زمان ممکن
  • شما عزیزان می توانید درخواست خود را از طریق ایمیل و یا قسمت ثبت سفارش، ارسال کنید تا در کمترین زمان ممکن به انجام آن مبادرت کنیم.

برای مشاهده صفحه ما در اینستاگرام می توانید از این لینک اقدام کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print